Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Renegade Ops

Avalanche lager Renegade Ops

- Spreng ting sammen med vennene dine

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det neste spillet fra svenske Avalanche Studios, som står bak blant annet Just Cause 2 og The Hunter, blir hetende Renegade Ops.

Det skal være snakk om et samarbeidsspill som bruker Just Cause 2-motoren der du kjører rundt i diverse kjøretøy og skyter slemminger. Terroristorganisasjonen til den grusomme Inferno har onde planer, og det er opp til deg og resten av superteamet Renegade Ops å redde verden.

Om spillet har produsent Andreas Thorsén følgende å si:

- Spillet dreier seg om å kjøre eller fly rundt og sprenge ting sammen med vennene dine. For oss er dette rett og slett et drømmeprosjekt.

Vi kan forvente oss samarbeidsspill for to spillere på delt skjerm, og for fire spillere over nett. Dette blir det første nedlastbare spillet fra Avalanche Studios, men utvikleren er positive til å lage flere slike titler i fremtiden.

- Renegade Ops er Avalanche Studios' første tur inn i verdenen av nedlastbare digitale spill, men absolutt ikke den siste. Med et sterkt fundament i vår unike teknologi, har vi muligheten til å la våre ansatte slippe løs kreativiteten sin gjennom digitale nedlastbare spill, avslutter Linus Blomberg fra Avalanche Studios.

Renegade Ops er planlagt å dukke opp som nedlasting til PC, Playstation Network og Xbox Live Arcade en gang i løpet av 2011.

Renegade Ops

Relaterte tekster

1
Renegade OpsScore

Renegade Ops

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Svenske Avalanche Studios er tilbake med en ny eksplosiv og uhøytidelig skytefest. Resultatet er et av årets beste arcadespill.Loading next content