Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 2

Avalanche starter nytt studio

Skal lage spill til neste konsollgenerasjon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den svenske utvikleren Avalanche Studios, som blant annet står bak Just Cause-serien, har annonsert at de skal åpne ett nytt studio i New York - et studio som skal konsentrere seg om spill til den neste konsollgenerasjonen.

- Mens de fleste utviklerne og utgiverne fokuserer på å ekspandere (eller snevre inn) virksomhetene sine rundt overbefolkede bransjesentre som Los Angeles, San Francisco og Seattle, tror vi et studio i New York kan sikre et godt mangfold av talenter som vi kan bruke til å utvikle vårt neste store konsollspill, forklarer Avalanches Christofer Sundberg i en pressemelding.

Det neste prosjektet, som nå er i planleggingsfasen, skal være et nettfokusert spill som vil stå klart i 2014. Spillet skal som sagt utvikles til den neste generasjonen spillekonsoller, men Avalanche spesifiserer ikke om de her snakker om den nye Wii U-konsollen, en eventuell ny Xobox, eller noe enda mer spennende.

Just Cause 2

Relaterte tekster

Just Cause 2Score

Just Cause 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har tatt seg en sydenferie for å styrte den lokale diktatoren på øya Panau. Les dommen her...Loading next content