Norsk
Gamereactor
nyheter
Axiom Verge 2

Axiom Verge 2 tar store steg i gameplaytrailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Over seks år har gått siden Tom Happ satte navnet sitt på spillkartet med Axiom Verge, og i motsetning til mange andre indieperler har det tatt sin tid å få mer fra den talentfulle karen. Det er ganske tydelig hvorfor.

Happ har gitt oss en ny gameplaytrailer fra Axiom Verge 2 som virkelig viser hvor mye større og omfattende den etterlengtede oppfølgeren blir. Med et kart som etter hvert kan spilles i to dimensjoner i skikkelig The Legend of Zelda: A Link to the Past-stil, enda flere egenskaper, nye våpen, mer komplekst terreng og smartere fiender er det ingen tvil om at dette tar store steg fra originalen når det slippes "snart".

HQ
Axiom Verge 2

Relaterte tekster

0
Axiom Verge 2Score

Axiom Verge 2

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Ett av årets mest etterlengtede indie-spill er endelig her. Er Axiom Verge 2 like solid som det første? Tommy sitter på fasiten.

2
Kjøp Axiom Verge 2 i dag

Kjøp Axiom Verge 2 i dag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Tom Happ ga oss en ny gameplaytrailer fra Axiom Verge 2 i forrige uke nøyde han seg fortsatt med å si at spillet ville lanseres "snart", så da Nintendo i går fortalte...

0
Axiom Verge 2 utsatt til sensommeren

Axiom Verge 2 utsatt til sensommeren

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Tom Happ annonserte utsettelsen av Axiom Verge 2 til 2021 i oktober sa han at håpet var å ha spillet klart i løpet av første halvdel, men kunne ikke love noe. Det var...Loading next content