Norsk
Gamereactor
nyheter
Axiom Verge 2

Axiom Verge 2 utsatt til 2021

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har nesten ikke hørt et pip fra Axiom Verge 2 etter at det ble kunngjort forrige desember, så dagens annonsering bør ikke komme som et sjokk.

Tom Happ kan nemlig bekrefte at Axiom Verge 2 må utsettes til 2021. Foreløpig håper han at det gjelder første halvdel av året, men etter denne skuffelsen ønsker han ikke å love noe.

Hva begrunnelsen for utsettelsen angår sier Happ at fjorårets spådom om å slippe spillet i høst baserte seg på erfaringene med Axiom Verge, men Covid-19 er ikke det eneste som har gjort ting mer komplekse. Fiendene i oppfølgeren vil for eksempel være mer sofistiskerte, presentasjonen mer kompleks og en hemmelig funksjon som er en slags videreføring av Address Disruptor betyr mye mer arbeid for den talentfulle karen. Du kan se noen klipp fra spillet og lese hele meldingen hans her.

Axiom Verge 2

Relaterte tekster

0
Axiom Verge 2Score

Axiom Verge 2

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Ett av årets mest etterlengtede indie-spill er endelig her. Er Axiom Verge 2 like solid som det første? Tommy sitter på fasiten.

2
Kjøp Axiom Verge 2 i dag

Kjøp Axiom Verge 2 i dag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Tom Happ ga oss en ny gameplaytrailer fra Axiom Verge 2 i forrige uke nøyde han seg fortsatt med å si at spillet ville lanseres "snart", så da Nintendo i går fortalte...

0
Axiom Verge 2 utsatt til sensommeren

Axiom Verge 2 utsatt til sensommeren

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Tom Happ annonserte utsettelsen av Axiom Verge 2 til 2021 i oktober sa han at håpet var å ha spillet klart i løpet av første halvdel, men kunne ikke love noe. Det var...Loading next content