Norsk
Gamereactor
nyheter
Axiom Verge 2

Axiom Verge Double Pack kan nå forhåndsbestilles hos Limited Run Games

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Limited Run Games har nå åpnet forhåndssalget av en fysisk lansering av begge Axiom Verge-spillene. Denne dobbelpakken er tilgjengelig til både Switch og PS4 og fans kan velge mellom enten en standardutgave eller en Collector's Edition. Forhåndssalget varer til 31. oktober, men det er fortsatt uklart når produktet sendes.

Collector's Edition, som du kan se bilde av nedenfor, er prissatt til $174.99 og det er ingen grense på hvor mange man får kjøpe. Noen av godsakene som følger med her er fysiske soundtrack fra begge spillene, 4x Chirashi Mini-plakater og actionfigurer av flere av spillenes karakterer. Standardutgaven kommer også med en fysisk manual i farger, noe som har blitt en sjeldenhet i disse dager.

Axiom Verge 2

Relaterte tekster

0
Axiom Verge 2Score

Axiom Verge 2

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Ett av årets mest etterlengtede indie-spill er endelig her. Er Axiom Verge 2 like solid som det første? Tommy sitter på fasiten.

2
Kjøp Axiom Verge 2 i dag

Kjøp Axiom Verge 2 i dag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Tom Happ ga oss en ny gameplaytrailer fra Axiom Verge 2 i forrige uke nøyde han seg fortsatt med å si at spillet ville lanseres "snart", så da Nintendo i går fortalte...

0
Axiom Verge 2 utsatt til sensommeren

Axiom Verge 2 utsatt til sensommeren

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Tom Happ annonserte utsettelsen av Axiom Verge 2 til 2021 i oktober sa han at håpet var å ha spillet klart i løpet av første halvdel, men kunne ikke love noe. Det var...Loading next content