Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Axiom Verge

Axiom Verge er neste gratisspill på Epic Games Store

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Jackbox Party Pack har bare vært gratis på Epic Games Store i én dag, men Epic kan allerede nå avsløre hvilket spill som overtar gratisplassen i februar.

Når The Jackbox Party Pack koster penger igjen den 7. februar blir det nemlig det Metroid-inspirerte Axiom Verge som overtar plassen fram til den 21. februar. Selskapet viser altså at de er villige til å gi bort veldig forskjellige spill, noe de også skal ha skryt for.

Axiom Verge

Relaterte tekster

0
Axiom VergeScore

Axiom Verge

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Tom Happ har ene og alene laget et spill som bevarer ånden fra Nintendos Metroid, men samtidig føles riktig for 2015. Vi har satt karakter...

0
Se de først 30 minuttene av Axiom Verge

Se de først 30 minuttene av Axiom Verge

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi spiller den første halvtimen av Axiom Verge, spillet som ble utviklet av kun én person, Tom Happ. Sjekk ut videoen for å finne ut hvorfor vi liker det. Vi kan også...Loading next content