Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Back 4 Blood

Back 4 Blood får ny bane, nye fiender og mer denne måneden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dessverre virker det som om Turtle Rock sitt Back 4 Blood har havnet i samme posisjon som Evolve ved å nærmest ha blitt glemt av mange etter mindre enn ett år på markedet, men studioet forlater ikke spillet av den grunn.

Utviklerne avslører at Back 4 Blood sin andre store utvidelse, Children of the Worm, slippes den 30. august. Denne vil som kjent ta oss til et nytt sted med mer historie, samtidig som at vi skal få slakte nye fiendetyper som en ny spillbar figur kalt "Prophet Dan", to nye våpen, flere kort og mer. På toppen av dette venter det nye våpen- og figur-skins.

Back 4 Blood

Relaterte tekster

0
Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har nok en gang knertet zombier, denne gangen i den åndelige oppfølgeren til Left 4 Dead. Har Turtle Rock noe nytt å tilføre dette litt slitne konseptet?Loading next content