Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Back 4 Blood

Back 4 Blood: River of Blood ute nå

Og vi har en helt ny trailer å glede oss over, som viser nøyaktig hva vi kan forvente av utvidelsen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har lengtet etter å slakte flere zombier i Back 4 Blood, har vi gode nyheter i dag. Utvidelsen River of Blood, den tredje i serien, har nå blitt sluppet og med det er det nå "5 nye kapitler som utgjør Act 6 sammen med den nye Cleaneren Tala, en vennlig Tallboy ved navn Jeff, nye våpen, 12 eksklusive våpen-skins, 8 eksklusive Cleaner-skins, nye kort og en ny Ridden-fiende". Det er også nok om bare én i gruppen har utvidelsen til at alle deltakere kan være med og spille.

Som om ikke det var nok, har det også blitt sluppet en gratisutvidelse kalt Trial of the Worm, hvor ihuga zombiedrepere kan fortsette sagaen om kultistene og Talas bror.

HQ
Back 4 Blood

Relaterte tekster

0
Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har nok en gang knertet zombier, denne gangen i den åndelige oppfølgeren til Left 4 Dead. Har Turtle Rock noe nytt å tilføre dette litt slitne konseptet?



Loading next content