Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Back 4 Blood

Back 4 Bloods tredje utvidelse kommer neste måned

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Turtle Rock Studios har avduket den tredje utvidelsen for Back 4 Blood, et spill som ser ut til å fortsette å være en stor suksess for studioet. Så hva inneholder den?

Først og fremst heter den River of Blood, og kommer i desember. Den inneholder en ny kampanje med fem oppdrag, samt en ny karakter i form av Tala sammen med en følgesvenn ved navn Jeff, som tilfeldigvis er Ridden.

Det er også åtte nye skins til karakterer, tolv nye våpen-skins, samt nye kart, våpen og tilbehør. I tillegg til dette kommer det også en gratis utvidelse samtidig kalt Trial of the Worm som legger til enda mer innhold.

Back 4 Blood

Relaterte tekster

0
Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har nok en gang knertet zombier, denne gangen i den åndelige oppfølgeren til Left 4 Dead. Har Turtle Rock noe nytt å tilføre dette litt slitne konseptet?Loading next content