Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pro Evolution Soccer 2017

Både FIFA 17 og PES 2017 har utdaterte regler

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Du som har fulgt med på fotball de siste månedene har sikkert også oppdatert deg på årets nye regler. Nå kan man som kjent spille avsparket direkte bakover, men dette har åpenbart ingen hos EA Canada eller Konami fått med seg.

I både FIFA 17 og Pro Evolution Soccer 2017 må man altså spille ballen over midtstreken til en medspiller som (i 99,9 av tilfellene) spiller den bakover. Dette er naturligvis ikke noe stort problem, men for spillserier som hvert år slår i bordet med å levere den mer autentiske fotballopplevelsen etter den andre, kan det jo ses på som litt pinlig.

Pro Evolution Soccer 2017

Relaterte tekster

3
Pro Evolution Soccer 2017Score

Pro Evolution Soccer 2017

ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop & Mike Holmes

Konami vet hva de gjorde bra forrige høst, og nå har de brukt det meste av tiden på å finjustere og polere. Høstens første fotballspill er en perle!

0
- PES League tok et stort steg på Anfield

- PES League tok et stort steg på Anfield

ESPORTSTEKST. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor var nylig på plass på Liverpool FCs stadion Anfield i forbindelse med PES Leagues regionsfinale. Under tilstelningen tok vi en prat med Konamis Jonas Lygaard...

2
Maradona gir seg ikke i PES 2017-krangelen

Maradona gir seg ikke i PES 2017-krangelen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det startet med at den argentinske fotballegenden Diego Maradona truet med å saksøke Konami for å ha inkludert en spiller med hans navn og utseende i Pro Evolution Soccer...Loading next content