Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Bærbar Treamcast(?) ute nå!

Nå har noen funnet på noe nytt og spennende i Hong Kong igjen - en bærbar variant av Dreamcast, komplett med skjerm, høytalere og en ekslusiv veske.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå har noen funnet på noe nytt og spennende i Hong Kong igjen - en bærbar variant av Dreamcast, komplett med skjerm, høytalere og en ekslusiv veske. Maskinen kan, i tillegg til å spille Dreamcast spill, også avspille video-CD'er og MP3. Maskinen selges under det merkelige navnet Treamcast (mon tro om ikke Outcast hadde passet bedre?).

Skjermen har justerbar belysning og er nogenlunde like stor som toppen av en Dreamcast. det er støtte for 4 spillere, selv om det kan bli trangt om plassen, med fire personer foran den lille skjermen. I itllegg er den stygg som arvesynden. Sjansene for å finne en Treamcast utenfor HongKong er forsvinnende liten, men skulle du komme over en, ligger prisen på rundt 1000 spenn.Loading next content