Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate: Enhanced Edition

Baldur's Gate: Enhanced Edition

Beamdog skal relansere klassikerne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du håpet at gårsdagens nedtellingen på hjemmesidene til Baldur's Gate skulle avdekke et flunkende nytt spill i serien blir vi nødt til å skuffe deg. I stedet avslørte nemlig utgiver og medutvikler Beamdog relanseringen Baldur's Gate: Enhanced Edition.

Som navnet antyder er Baldur's Gate: Enhanced Edition en oppgradert utgave av det legendariske originalspillet fra 1998, samt oppfølgeren Baldur's Gate II.

Når dét er sagt har det kommet frem at en hel del nytt innhold skal være med i den nye lanseringen, derav navnet Enhanced Edition.

For å sikre kvaliteten og følelsen spillerne husker fra det første spillet har også en rekke av utviklerne som bygde opp originalen blitt hyret inn, og man skal ha tatt utgangspunkt i den opprinnelige kildekoden.

Utover dette er det få detaljer å spore foreløpig, men vi vet i det minste at lanseringen blir i løpet av 2012, trolig til PC-plattformen.

Baldur's Gate: Enhanced Edition

Relaterte tekster

0
Baldur's Gate er tilbake i salg

Baldur's Gate er tilbake i salg

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For en stund tilbake skrev vi om at Baldur's Gate: Enhanced Edition plutselig ble tatt ut av salg på grunn av konflikter rundt rettigheter og avtaler. Nå er spillet...

1
Baldur's Gate fjernet fra App Store

Baldur's Gate fjernet fra App Store

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Rollespillet Baldur's Gate: Enhanced Edition til iOS kan ikke lenger lastes ned fra App Store eller utvikler Beamdogs nettsider. Det forklarer Trent Oster på spillets...Loading next content