Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III lar deg endelig endre utseendet ditt midt i spillet, men det er en hake

Det nye magiske speilet kan gjøre mye, men det er ikke allmektig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Baldur's Gate III Patch 3 viser seg å være ganske omfattende, ettersom den ikke bare bringer spillet til Mac, men også lar deg endre utseendet ditt midt i spillet, noe fansen har etterspurt siden lanseringen.

Det nye magiske speilet finner du i leiren din så snart du har oppdatert spillet. Du trenger ikke å finne denne mektige gjenstanden, og du kan endre utseendet ditt når du vil. Det er imidlertid et par haker ved denne nye leirfølgeren.

For det første kan du ikke endre rase eller kroppstype. Hvis du var en muskuløs ork før, kan du ikke krympe deg og bli en gnom. Du kan heller ikke endre utseendet til Origin Characters, noe som er forståelig siden de er ment å se ut på en bestemt måte.

Men hvis du bare vil endre utseende, stemme og/eller pronomen, kan du bruke Magic Mirror.

Baldur's Gate III

Relaterte tekster

0
Baldur's Gate III på PS5Score

Baldur's Gate III på PS5

ANMELDELSE. Skrevet av Toni Turren

Til tross for at det er noen småfeil er det en av de største utgivelsene i 2023, selv om det er noen langsomme partier sammenlignet med pc-versjonen.

3
Baldur's Gate 3Score

Baldur's Gate 3

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har pakket overlevelsesutstyret sitt for å takle en langvarig retur til Sword Coast og for å se om det tredje Baldur's Gate gir mening å avslutte sommeren med...Loading next content