Norsk
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III-mods kommer til konsollene

Larian jobber med et verktøy for mod-støtte på tvers av plattformer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På grunn av den overveldende populariteten har Baldur's Gate III allerede mange mods. Fra vanlige ting som ekstra gull og XP til sprø modifikasjoner som gjør alle skallet - det er mye å finne på Nexus.

Men det er bare PC-spillere som får glede av dem. I hvert fall inntil Larian er ferdig med sitt kommende mod-støtteverktøy. Ifølge forlagsdirektøren i Larian har et verktøy for mod-støtte på tvers av plattformer vært på trappene en stund, og det skal etter planen lanseres senere i år.

Men ikke bli for begeistret ennå, for Michael Dowse var raskt ute med å si at det fortsatt gjenstår en del arbeid. Det kommer til å ta tid å sikre at mods ikke ødelegges for hver oppdatering som kommer ut, ettersom Baldur's Gate III fortsatt kommer til å støttes en stund fremover, slik det ser ut til.

Baldur's Gate III

Relaterte tekster

0
Baldur's Gate III på PS5Score

Baldur's Gate III på PS5

ANMELDELSE. Skrevet av Toni Turren

Til tross for at det er noen småfeil er det en av de største utgivelsene i 2023, selv om det er noen langsomme partier sammenlignet med pc-versjonen.

3
Baldur's Gate 3Score

Baldur's Gate 3

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har pakket overlevelsesutstyret sitt for å takle en langvarig retur til Sword Coast og for å se om det tredje Baldur's Gate gir mening å avslutte sommeren med...Loading next content