Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III Patch 3 blir forsinket i siste liten

Men ikke vær redd, den er bare utsatt med én dag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Baldur's Gate IIIs tredje oppdatering har blitt utsatt. Opprinnelig skulle den lanseres i dag, den 21. september, men i stedet er den utsatt til i morgen, den 22. september.

Larian informerte oss om dette på Twitter/X, der de opplyste at de på grunn av størrelsen på patchen og for å sikre nok testing må utsette lanseringen med én dag. Det er ikke en utrolig ventetid, og vi gleder oss fortsatt til å se noen forbedringer på dette rollespillet.

Oppdateringen kommer til å gi Mac-kompatibilitet samt mange feilrettinger, med fokus på akt 3, som fortsatt er litt buggy for mange spillere. Fans venter fortsatt på andre store endringer, som en fotomodus og muligheten til å endre utseendet ditt midt i spillet, men det er ikke sannsynlig at disse kommer i denne kommende oppdateringen.

Baldur's Gate III

Relaterte tekster

0
Baldur's Gate III på PS5Score

Baldur's Gate III på PS5

ANMELDELSE. Skrevet av Toni Turren

Til tross for at det er noen småfeil er det en av de største utgivelsene i 2023, selv om det er noen langsomme partier sammenlignet med pc-versjonen.

3
Baldur's Gate 3Score

Baldur's Gate 3

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har pakket overlevelsesutstyret sitt for å takle en langvarig retur til Sword Coast og for å se om det tredje Baldur's Gate gir mening å avslutte sommeren med...Loading next content