Norsk
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III Patch 6 er ute i dag, og den gir deg noen ekstra romantiske muligheter på valentinsdagen

Hvorfor være sammen med den ekte kjæresten når det finnes nye kysseanimasjoner for en buff tiefling?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Baldur's Gate III sin sjette store oppdateringen er her. Etter en ganske lang ventetid mellom patch 5 og 6 forventet fansen mange store endringer, og det ser ikke ut til at de blir skuffet. Siden det er valentinsdag, kommer Patch 6 med noen nye romantiske alternativer og kysseanimasjoner for din videospillkæreste.

Dessuten kan du nå endelig avvise følgesvenner uten å måtte ha en pinlig samtale der de prøver å få deg til å føle deg så dårlig som mulig. Det er bare å snakke med ledsageren du vil rekruttere, så kan du avvise den du ikke vil ha med deg lenger.

Shield Bash er også rettet. Tidligere gjorde ikke reaksjonen noe når du brukte den, men nå vil den tvinge fiender til å utføre redningskast og bli slått liggende hvis de mislykkes. Det kommer en rekke andre endringer i denne oppdateringen, som er ganske omfattende. PC-spillere trenger 150 GB plass for å ha den installert, men hvis du mangler den plassen, kan du bare avinstallere og installere spillet på nytt.

Baldur's Gate III

Relaterte tekster

0
Baldur's Gate III på PS5Score

Baldur's Gate III på PS5

ANMELDELSE. Skrevet av Toni Turren

Til tross for at det er noen småfeil er det en av de største utgivelsene i 2023, selv om det er noen langsomme partier sammenlignet med pc-versjonen.

3
Baldur's Gate 3Score

Baldur's Gate 3

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har pakket overlevelsesutstyret sitt for å takle en langvarig retur til Sword Coast og for å se om det tredje Baldur's Gate gir mening å avslutte sommeren med...Loading next content