Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III-skuespillerne skal spille sine egne karakterer i en D&D-stream

Denne fredagen kl. 19.00 norsk tid skal de ikke bare legge stemme til karakterene sine, men også ta rollespillet til neste nivå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Larian har nettopp avslørt at skuespillerne i Baldur's Gate III skal spille en D&D-økt fredag 22. september kl. 20. Alle de seks "viktigste" følgesvennene vil delta, med Mark Hulme fra High Rollers som Dungeon Master.

Dette er kanskje ikke en live-økt, med tanke på at innlegget Larian delte viser heltene våre som introduserer seg selv og setter seg ned ved bordet, klare til å spille, men det vil være en VOD for de som går glipp av streamingen.

I tillegg til å spille karakterene sine på bordet har noen av skuespillerne spilt gjennom Baldur's Gate III på sine egne strømmestrømmer. Med tanke på spillets popularitet kan vi tenke oss at det vil være mange som følger med på denne D&D-streamen, og fansen vil nok ønske seg en full kampanje til slutt.

Baldur's Gate III

Relaterte tekster

0
Baldur's Gate III på PS5Score

Baldur's Gate III på PS5

ANMELDELSE. Skrevet av Toni Turren

Til tross for at det er noen småfeil er det en av de største utgivelsene i 2023, selv om det er noen langsomme partier sammenlignet med pc-versjonen.

3
Baldur's Gate 3Score

Baldur's Gate 3

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har pakket overlevelsesutstyret sitt for å takle en langvarig retur til Sword Coast og for å se om det tredje Baldur's Gate gir mening å avslutte sommeren med...Loading next content