Norsk
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Baldur's Gate IIIs femte oppdatering skal fikse akt 3

Etter at den forrige gjorde det bare verre.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Snart kommer Larians femte store oppdatering av Baldur's Gate III. Siden lanseringen i august har det enorme rollespillet gjennomgått en rekke endringer, blant annet har Karlach fått en egen slutt, du kan endre hvordan eventyreren din ser ut og mye mer.

Den forrige oppdateringen har imidlertid ført til noen problemer. Akt 3 har blitt betegnet som ødelagt av mange spillere på nettet, med følgesvenner som nekter å følge det ledende gruppemedlemmet, NPC-er som forsvinner og samtaler som rett og slett ikke finner sted.

Årsaken skal ha vært at spillet tenker altfor mye på volds- og tyverihandlingene dine. I stedet for å bare gå videre etter at du har stjålet noe, brukte det for mye tid på å tenke på om noen så deg. Dette skal fikses i spillets neste oppdatering, som skal komme ut før uken er omme.

Baldur's Gate III

Relaterte tekster

0
Baldur's Gate III på PS5Score

Baldur's Gate III på PS5

ANMELDELSE. Skrevet av Toni Turren

Til tross for at det er noen småfeil er det en av de største utgivelsene i 2023, selv om det er noen langsomme partier sammenlignet med pc-versjonen.

3
Baldur's Gate 3Score

Baldur's Gate 3

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har pakket overlevelsesutstyret sitt for å takle en langvarig retur til Sword Coast og for å se om det tredje Baldur's Gate gir mening å avslutte sommeren med...Loading next content