Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tokyo Ghoul:re Call to Exist

Bandai Namco har avduket flere detaljer fra Tokyo Ghoul:re Call to Exist

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
Tokyo Ghoul:re Call to Exist

Three Rings utvikler for øyeblikket et spill basert på den populære mangaen Tokyo Ghoul, kalt Tokyo Ghoul:re Call to Exist. Spillet har fokus på PvP-flerspillerkamper mellom mennesker og Ghouls. Og utgiveren av spillet, Bandai Namco, har nettopp gitt oss litt mer informasjon om spillet, blant annet nye figurer, kampsystem og noen nye skjermbilder.

Figurene som har blitt avduket burde være kjente fjes for de som har lest mangaen og sett animén - Nishiki Nishio, Shu Tsukiyama og Touka Kirishima. De kommer til å bruke sin spesielle kagune i kamp.

Tokyo Ghoul:re Call to ExistTokyo Ghoul:re Call to ExistTokyo Ghoul:re Call to Exist

Bandai Namco avduket også en mekanikk kalt "Action gauge",som spiller en viktig rolle i kamp. Den lar deg utføre et kraftig avsluttende angrep. For Ghouls fylles dette meteret opp automatisk, mens mennesker må finne spesielle gjenstander for å fylle det opp.

Nedenfor finner du en rekke skjermbilder fra spillet. Virker det interessant?

Tokyo Ghoul:re Call to Exist
Tokyo Ghoul:re Call to ExistTokyo Ghoul:re Call to Exist

Relaterte teksterLoading next content