Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gotham Knights

Batgirl og Nightwing savner Batman i Gotham Knights-scene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mesteparten av det vi har sett fra Gotham Knights har forståelig nok vært av kamper og utforskning rundt omkring i byen, men Warner Bros. Games Montréal gjentar stadig vekk at mye av historien vil fortelles når gjengen slapper av i Belfry. Derfor er det greit å få en forsmak på dette også.

Utviklerne er enige, for i dag har vi fått en video som viser en nesten tre minutter lang filmatisk scene fra Gotham Knights hvor Barbara og Dick, altså Batgirl og Nightwing, begynner å dele sine tanker om forholdet til Batman og hvordan det er å overta ansvaret han hadde.

HQ
Gotham Knights

Relaterte tekster

0
Slik starter Gotham Knights

Slik starter Gotham Knights

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Filmselskaper har etter hvert fått for vane å offentliggjøre de første minuttene av storfilmene sine i håp om å gi enda flere lyst til å se resten, noe som ikke er...Loading next content