Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Knight har PC-problemer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I natt ble Batman: Arkham Knight lansert over hele verden til Playstation 4, Xbox One og PC. Sistnevnte ser dessverre ut til å slite veldig.

Mange rapporterer at PC-utgaven er dårlig optimalisert, sliter med bildeoppdatering og krasjer tilfeldig. Spillet har også blitt låst til 30 bilder i sekundet, noe man må redigere en .ini-fil for å fikse. Utover dette hakker spillet en del, samt det er massive problemer med det beryktede Nvidia Gameworks som sist var et stort problem i The Witcher 3: Wild Hunt. Noen rapporterer til og med at spillet har slettet seg selv, hvorpå man må laste ned 33,8 GB på nytt.

Batman: Arkham Knight
Spillet sletter seg selv, og man må laste det hele ned på nytt.

I skrivende stund har spillet 67 % negative anmeldelser på Steam, og veldig mange anbefaler de som har kjøpt spillet og be om pengene tilbake, noe Valve nå tillater.

Batman: Arkham Knight
Kunder på Steam er ikke veldig fornøyde med opplevelsen så langt.

TheMadMan007 gikk ut på NeoGaf med følgende melding til alle spillere: "Man everyone in here is a bunch of babies... Look, every game released now is going to have problems the day of launch. If you can't troubleshoot or can't deal with having a few issues here and there, you should probably just wait until about a week from now and a few patches will be out and all these little problems will be fixed." Det kan se ut til at TheMadMan007 er Ryan Moore, en executive director for marketing hos Warner Bros. Vi kan imidlertid ikke bekrefte dette, så ta det med en stor klype grovsalt.

Dette er ikke første gangen et etterlengtet AAA-spill har slitt med en dårlig lansering. Vi alle husker jo både Battlefield 4 og Assassin's Creed: Unity for å nevne to av dem.

Vi har kontaktet Rocksteady og WB Games, men har ikke fått en kommentar før publiseringen av denne nyheten. Vi oppdaterer når vi får en.

Batman: Arkham Knight

Relaterte tekster

Batman: Arkham KnightScore

Batman: Arkham Knight

ANMELDELSE. Skrevet av Gillen McAllister

Superhelten som egenhendig revolusjonerte actionspillene gjør sin debut på de nye konsollene. Vi har nok en gang storkost oss i rollen som mørkets ridder...Loading next content