Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Batman Arkham-utvikler kritiserer James Gunns DC-planer

Utvikleren har tatt problemet med ideen om filmskuespillere som gjør stemmearbeid for spill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En tidligere Batman Arkham-utvikler har kritisert James Gunns nye strategi for DC-universet, som vil få skuespillere til å spille karakteren sin i filmer, show og videospill.

Utvikleren, Del Walker, sa på Twitter at James Gunn har mistet sinnet hvis han tror Hollywood kan overgå ytelsen til stemmeskuespillere, med henvisning til Tara Strongs Harley Quinn-skildring spesielt.

Walker snakket også om hvordan arbeidet til stemmeskuespillere kan innebære at de leser 600 linjer med dialog for bare å få 20 til å vises i spillet, og det ser ut til at utvikleren tviler på at Hollywood-skuespillere vil ha tålmodighet eller evne til å få ferdighetene sine til å fungere i et videospill.

Hva tror du? Er du spent på muligheten for at Robert Pattinson gir uttrykk for Batman i et spill, eller Ezra Miller som Flash?

Batman Arkham-utvikler kritiserer James Gunns DC-planer


Loading next content