Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Penguin

Batman spin-off-serien The Penguin blir åtte episoder, sier Colin Farrell

Skuespilleren vil gjenta rollen som Oswald Cobblepot etter hans opptreden som Falcones høyre hånd i The Batman.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

James Gunn og Peter Safrans nye plan for DCs fremtid er nå klar og godt i gang. DC Studios sjefer har delt prosjektene i to deler: en som er en del av DC Cinematic Universe og en for frittstående spin-offs. En av de som er kategorisert i sistnevnte gruppe er The Batman-filmen med Robert Pattinson i hovedrollen, hvor også Colin Farrell i massevis av sminke for spiller en fremtredende rolle som Oswald Cobblepot aka Penguin.

Vel, det viser seg at Farrell vil kunne fortsette å utforske karakteren i en TV-serie som fokuserer på pingvinens vei til makten etter drapet på krimherren Falcone i The Batman. Og nå vet vi at nevnte serie vil bestå av åtte episoder, som avslørt av skuespilleren på Varietys 'Awards Circuit Podcast':

« Det kommer til å bli en åttedelt ting rundt Ozs vei til makten, og fylle det maktvakuumet som ble skapt da Falcone ble drept. Matts idé var å få Penguin-showet til å begynne omtrent en uke etter slutten av The Batman-filmen. Og hvis det fungerer - hvis veien er interessant og publikum går for det, og vi gjør jobben vår riktig - vil den andre filmen med Penguin i seg fortsette der HBO-showet slutter.

Filmingen av The Penguin begynner 28. februar, så det vil ta en stund før vi ser Colin Farrel som Batmans nemesis igjen.

The Penguin

Relaterte teksterLoading next content