Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: The Enemy Within

Batman: The Enemy Within blir lenger og mer variert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er det bare fire dager til første episode av Telltale Games sin Batman: The Enemy Within-serie starter, og i den sammenheng har vi fått en trailer som gir en smakebit på hva vi kan forvente på tirsdag.

I tillegg kan utviklerne fortelle at de har hørt tilbakemeldingene fra første sesong, og sier at alt skal være forbedret denne gangen. De lover blant annet at episodene skal vare lenger (første episode skal visstnok vare i over to timer), at det skal være flere puzzles, flere dynamiske valg i intense sekvenser, og at vært valg vil kunne få flere sekvenser. Det høres i alle fall bra ut, så får tiden vise om det er sant.

HQ
Batman: The Enemy Within

Relaterte tekster

2
Batman: The Enemy WithinScore

Batman: The Enemy Within

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Utforskingen av relasjonen mellom Batman og The Joker er noe av det beste vi har fått servert på flere år, men er det nok til å bære Telltales nyeste spill?Loading next content