Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: The Telltale Series

Batman: The Telltale Series Episode 4 har fått dato og trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå nærmer det seg siste episode av Telltale sin første sesong med Batman, og ting begynner virkelig å ta seg opp. Vi har ikke tenkt å røpe noe av historien, men nøyer oss med å si at den fjerde episoden, Guardian of Gotham, slippes 22. november, og dere kan få en smakebit i traileren under. Den røper blant annet en ny skurk så se på eget ansvar. Telltale sier at denne episoden virkelig vil øke spenningen før siste episode, og vi er villige til å tro dem.

HQ
Batman: The Telltale Series

Relaterte tekster

0
Batman: The Telltale SeriesScore

Batman: The Telltale Series

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hvordan føles det for Bruce Wayne å balansere rollene som milliardær-playboy og nattens ridder, Batman? Velkommen til spillet som lar deg utforske begge rollene.

2
Mer Batman fra Telltale avslørt?

Mer Batman fra Telltale avslørt?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Comic-Con finner sted denne uken, og i den sammenheng har det gått flere rykter om hva Telltale Games vil snakke om på messen. De har nemlig fortalt at de vil komme med...Loading next content