Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: The Telltale Series

Batman: The Telltale Series gratis i dag på Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag er den første episoden av Batman: The Telltale Series gratis på Xbox One for alle som abonnerer på Live Gold, og dette skyldes at det er inkludert som et dagstilbud i Microsofts julesalg. Skulle du like spillet, vil du dessuten kunne kjøpe resten til redusert pris.

De av dere som ikke abonnerer på Live Gold må dessverre betale litt for den første episoden, men det er likevel snakk om 85 prosent avslag.

Batman: The Telltale Series

Relaterte tekster

0
Batman: The Telltale SeriesScore

Batman: The Telltale Series

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hvordan føles det for Bruce Wayne å balansere rollene som milliardær-playboy og nattens ridder, Batman? Velkommen til spillet som lar deg utforske begge rollene.

2
Mer Batman fra Telltale avslørt?

Mer Batman fra Telltale avslørt?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Comic-Con finner sted denne uken, og i den sammenheng har det gått flere rykter om hva Telltale Games vil snakke om på messen. De har nemlig fortalt at de vil komme med...Loading next content