Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: The Telltale Series

Batman: The Telltale Series har fått Nintendo Switch-dato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens PC-, PlayStation 4-, Xbox One- og mobilspillere nå venter på tredje episode av Batman: The Enemy Within kan Nintendo Switch-eiere endelig markere av datoen for når første sesong av Batman: The Telltale Series kommer til hybridkonsollen.

Det viser seg at den første sesongen får hard konkurranse, for den kommer 17. november, altså samme dag som storselgeren Star Wars Battlefront II lanseres. Dette er jo ikke et problem om man har èn konsoll i huset, men vil uten tvil gjøre valget vanskeligere for noen av dem som har flere.

Hvilket vil/ville du velge?

Batman: The Telltale Series

Relaterte tekster

0
Batman: The Telltale SeriesScore

Batman: The Telltale Series

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hvordan føles det for Bruce Wayne å balansere rollene som milliardær-playboy og nattens ridder, Batman? Velkommen til spillet som lar deg utforske begge rollene.

2
Mer Batman fra Telltale avslørt?

Mer Batman fra Telltale avslørt?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Comic-Con finner sted denne uken, og i den sammenheng har det gått flere rykter om hva Telltale Games vil snakke om på messen. De har nemlig fortalt at de vil komme med...Loading next content