Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy VII: The First Soldier

Battle royale-spillet Final Fantasy VII: The First Soldier annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix annonserte under Sonys State of Play på torsdag Final Fantasy VII Remake: Intergrade, som er en PS5-versjon av spillet med mer historie og bedre ytelse, men ved siden av dette annonserte de også Final Fantasy VII: The First Soldier, som er et nytt battle royale-spill til mobil, som skal slippes senere i år.

Final Fantasy VII: The First Soldier foregår 30 år før begivenhetene i Final Fantasy VII, og handler om Shinras begynnelse og skapelsen av SOLDIER. Du spiller som en potensiell kandidat, og skal overleve gjennom Midgar og eliminere dine motstandere.

Spillet byr på både tredjepersons og førstepersons-perspektiv, og utover normale skytevåpen blander spillet også inn magiske evner og summons. Du kan se den første traileren til spullet nedenfor.

HQ
Final Fantasy VII: The First Soldier

Relaterte teksterLoading next content