Norsk
Gamereactor
nyheter
Battleborn

Battleborn sin neste oppdatering blir den siste

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at Battleborn ikke akkurat har gjort det så bra som Gearbox Software nok hadde håpet, noe som blant annet har ført til at studioet har sluppet en gratisutgave. Dette har tilsynelatende ikke hatt en så stor effekt at 2K Games lar utviklerne fortsette å jobbe med spillet.

Nå kan de nemlig fortelle at tiden har kommet for å slippe den siste oppdateringen til spillet. Den store høstoppdateringen blir altså den siste om planene ikke endrer seg. Dere som fortsatt spiller Battleborn trenger uansett ikke frykte. Serverne vil forbli åpne i "en god stund fremover", så denne annonseringen handler bare om at vi ikke bør forvente mer innhold etter høstoppdateringen.

Den gode nyheten er at flesteparten av utviklerne vil gå over til å jobbe med det "meget etterlengtede spillet" de snakket om på PAX-messen, noe vi alle vet er Borderlands 3. Dermed er det i alle fall noe godt nytt i det hele.

Hva synes du om Battleborn?

Battleborn

Relaterte tekster

5
BattlebornScore

Battleborn

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Battleborn er forvirrende. Veldig forvirrende. Faktisk er det så forvirrende at det ofte forvirrer seg selv. Forvirret?

2
Battleborn legges ned

Battleborn legges ned

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Spillet fjernes fra butikkene allerede nå, dropper muligheten til å kjøpe valuta i februar og stenger til slutt serverne helt i 2021.

3
Take-Two: Ikke overrasket over Evolve

Take-Two: Ikke overrasket over Evolve

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

2K Games gitt oss mange gode spillopplevelser opp gjennom årene, men de siste årene har vi også fått to store spill som ikke har levert. Dette erkjenner nå Take-Two-sjef...Loading next content