Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1942

Battlefield 1942 utvidelse med kamper i Norge

I går kom EA med gladnyheten om en ny utvidelse til det glimrende Batllefield 1942. Denne gangen foregår noen av kampene også i Norge. Innenfor har vi mer info og screenshots!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I går kom EA med gladnyheten om en ny utvidelse til det glimrende Batllefield 1942. Denne gangen foregår noen av kampene også i Norge.

HQ

Her følger de første screenshotta og et utdrag fra pressemeldingen:

NY UTVIDELSESPAKKE UNDER UTVIKLING FOR BATTLEFIELD 1942 TIL PC

Den dobbelte Gullstikka vinneren Battlefield 1942 blir
utvidet med blant andre norske kampområder!

Oslo 02/04/03 - Mere bakkestøtte påkrevd! Nye slag skal utkjempes og vinnes. Electronic Arts og Digital Illusions offentliggjorde i dag at utviklingen av en ny utvidelsespakke for det prisbelønnede Battlefield 1942™ er godt i gang. Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII, er planlagt lansert høsten 2003, og vil kraftig forbedre flerspillerfunksjonen til spillet ved å tilby spillere de mest unike og dødelige våpnene fra de tyske og allierte laboratorier levendegjort på slagmarkene fra Den andre verdenskrig.

Secret Weapons of WWII gir spilleren mer drama og spenning og nyheter som alt fra hemmeligstemplede høyteknologiske våpen, hemmelige styrker og til skjulte steder. Utvidelsespakken til Battlefield 1942 vil inneholde en mengde nye kjøretøy og våpen som var både eksperimentelle og slagkraftige, men selv om disse har sin opprinnelse fra Den andre verdenskrig så var det flere av de som ikke opplevde kamp. Før nå...

I Secret Weapons of WWII går spilleren til krig med med mulighet for å styre opp til 46 kjøretøy. Det vil si at det kommer 16 nye kjøretøy i pakken som for eksempel Horton HO 229 "Flying Wing" utstyrt med 30 mm maskingevær og missiler. Andre kjøretøy er; U.S. Sherman tank, U.S. T95/T28 Super Heavy Tank, Sturmtiger, U.S. Goblin jetfighter, C-47 fraktfly som fungerer som utkikkspunkter, det amerikanske avanserte kampflyet Armstrong Whitworth AW-52 , det tyske antiluft missilet Wasserfall og Natter "rakettfly". Og for aller første gang får spilleren sjansen til å fly og kjempe på samme tid med det topp hemmelige Rocket Pack.

Syv nye våpen som også vil være med i utvidelsen; "one-shot kill knives", Bren lett maskinpistol, Remington Auto 5 hagle og Mauser K98 granat rifle. Spilleren kan ta de i bruk i åtte helt ferske andre verdenskrig kampanjer inkludert; Peenemuende, et V2 forskinigsfelt, og Ørneredet. De forskjellige slagmarkene har unike settinger hvor handlingen utspilles om kvelden en sommer i Praha til hektiske vinterkamper i Norge.

I tillegg til nevnte våpen og kjøretøy introduserer spillet britiske kommandostyrker og tyske elitetropper, noe som gir mulighet for objektivbasert spillemodus. Her vil spillerene få en spesifikk ordre som for eksempel å ødelegge en våpenfabrikk.

Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII er under utvikling hos Digital Illusions Canada, en underavdeling av det svenske spillselskapet Digital Illusions. Electronic Arts publiserer og distribuerer spillet for PC på merkenavnet EA GAMES(TM) globalt. Du må ha originalspillet Battlefield 1942 for å spille Secret Weapons of WWII. Mer informasjon finner du på www.norge.ea.com eller www.battlefield1942.ea.com.

Relaterte tekster

4
Battlefield 1942Score

Battlefield 1942

ANMELDELSE. Skrevet av Steen Marquard

Svenske Digital Illusions er garantert internasjonal heder og ære fores deres siste prosjekt.

0
Battlefield 2 med to nye skjermiser!

Battlefield 2 med to nye skjermiser!

NYHET. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Så har vi fått inn blodferske skjermiser til fans av EAs battlefield-serie og de ser blendende lekre ut. At Battlefield 1942 er og blir en kjempesuksess, kan man ikke si noe på, men om Battlefield 2 blir en suksess er enda usikkert. Se skjermisene innafor

0
Battlefield 1942 har solgt vanvittig bra

Battlefield 1942 har solgt vanvittig bra

NYHET. Skrevet av Vegar Beide

Battlefield 1942 har i løpet av ganske kort tid blitt ett av de mest populære online-spillene. Nå kan svenske Digital Illusions avsløre at spillet er en uforbeholden suksess. Det har nemlig solgt imponerende siden lanseringen.

0
Massiv BF 1942 patch snart klar

Massiv BF 1942 patch snart klar

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det ultrapopulære Battlefield 1942 får snart en ny og meget omfattende patch, som utvilsomt vil glede de mange som spiller dette spillet kronisk. Det dreier seg nemlig om intet mindre enn en 250 MB påfylling.

0
Ny Battlefield 1942 patch

Ny Battlefield 1942 patch

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Electronic Arts har nettopp sluppet en ny patch til Battlefield 1942, som bl.a. inneholder smårettelser og annet nødvendig snadder. Vi har naturligvis linken.Loading next content