Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1

Battlefield 1-kart blir gratis for alle i dag

Nå får også alle mulighet til å teste They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar og Gallipoli, mens Premium.-medlemmer kan glede seg til siste del av Turning Tides om kort tid.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne i DICE liker å la alle Battlefield 1-spillere sjekke ut hva de som kjøper utvidelsene får i ny og ne. Nå er de klare for å gjøre det igjen, samt friste med andre godbiter.

I dag starter nemlig det de kaller Battlefield 1 Turning Tides - Gallipoli Trial. Til tross for at navnet på testperioden bare nevner den nyeste utvidelsen gjelder den også They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar. For å si det enkelt og greit kan alle Battlefield 1-spillere prøve alt fra de to første utvidelsene og Gallipoli-delen av Turning Tides frem til den 22. januar.

Dette er ikke den eneste gladnyheten som venter i dag heller. Prise de Tahure, nattkartet som bare har vært tilgjengelig for They Shall Not Pass-eiere, blir fra i dag av tilgjengelig for alle.

Samtidig kan de fortelle at Premium Pass-eiere nå ikke trenger å vente så mye lenger på siste del av Turning Tides. Akkurat hvor lenge ønsker de ikke å si, men lover at kartene Zeebrugge og Heligoland Bight, de britiske marinestyrkene, et C-Class Airship, og alt det andre utvidelsen vil by på er like rundt hjørnet.

Til slutt loves vi at informasjon om den neste utvidelsen, Apocalypse, ikke er langt unna heller, så Battlefield 1-fansen har mye å glede seg til fremover.

Battlefield 1

Relaterte tekster

Battlefield 1Score

Battlefield 1

ANMELDELSE. Skrevet av Oliver Thulin

Glem roboter og futuristisk krigføring. Battlefield 1 er gammelt og skittent, og slagmarken har aldri føltes nærmere...

0
Klokken 16 på GR Live -  Battlefield 1

Klokken 16 på GR Live - Battlefield 1

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

EA og DICE forbereder seg på å avduke Battlefield V i kveld, og i den anledning tenkte vi å blåse støvet av Battlefield 1 og spille det for å komme i riktig stemning til...Loading next content