Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield Heroes

Battlefield Heroes bilder

Nye skjermiser fra gratisspillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den svenske spillutvikleren DICE er i full sving med både Battlefield: Bad Company og Mirror's Edge, men ved siden av disse to, lager de også gratisspillet Battlefield Heroes. Spillet skal funke som en lettbent versjon av de mer omfattende storebrødrene i serien, og det er snakk om to gratisbaner i første omgang. Om det blir mulighet for å kjøpe flere baner, eller om det kommer mer gratis innhold etter hvert, vet vi foreløpig ingenting om.

Som vi kan se på bildene, blir den grafiske stilen blir veldig fargerik og tegnefilm-inspirert, ikke ulikt Et visst Team Fortress 2. Battlefield Heroes kommer til sommeren, og skal kunne kjøre knirkefritt selv på eldre maskiner.

Battlefield Heroes
Battlefield Heroes
Battlefield Heroes
Battlefield Heroes
Battlefield Heroes

Relaterte tekster

0
EA legger ned fire gratisspill

EA legger ned fire gratisspill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For et par år økte populariteten til gratisspill, også kjent som freemium-spill eller free-to-play-spill, vesentlig på forholdsvis kort tid. Som følge av suksesser som...Loading next content