Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield Play4Free

Battlefield Play4Free nå ute

EA satser på gratis nettbasert skytespill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gode nyheter for de som går med en soldat i magen, men som ikke har penger til å la den få fritt utløp. Battlefield Play4Free er nå ferdig, og kan nå lastes ned fra de offisielle nettsidene.

Med Battlefield Play4Free ønsker Electronic Arts å videreutvikle nettbaserte skytespill som er gratis å spille. I likhet med de betale Battlefield-spillene har Play4Free støtte for inntil 32 spillere, samt en masse våpen og kjøretøy.

Om spillet har EA selv uttalt følgende:

- Battlefield Play4Free tilbyr en spennende opplevelse på PC som kombinerer de mest populære kartene fra Battlefield 2 med de populære klassene og våpnene fra Battlefield: Bad Company 2, og det hele presenteres i vakker grafikk.

EAs ambisjon er intet mindre enn å sette en ny standard for skytespill på nett som er gratis å spille:

- Battlefield Play4Free hever listen for gratisspill ved å inkludere 16 forskjellige militærkjøretøy, inkludert Mil Mi-28-helikopteret, jagerflyet F35 VTOL, den massive russiske T-90-tanksen samt lettere LSV-kjøretøy.

Kilde: CVG.

Battlefield Play4Free
Battlefield Play4Free
Battlefield Play4Free
Battlefield Play4Free
Battlefield Play4Free
Battlefield Play4Free
Battlefield Play4Free

Relaterte teksterLoading next content