Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield V

Battlefield V sine planer for 2019 er klare

Blir en del av EA Access og Origin Access, får en rekke nye kart og forbedrer Firestorm før turen går til Stillehavet i Chapter 5.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått litt tid mellom nye kart i Battlefield V, men DICE har tenkt å endre dette i de kommende månedene. Selv om vi fikk dra til Hellas for litt over en uke siden er nemlig ikke de neste kartene langt unna.

Under EA Play-konferansen kunne det svenske studioet fortelle at neste kart, Al Sundan, skal være klart den 27. juni. Etter å ha utforsket dette enorme nord-afrikanske kartet i litt under en måned vil turen gå til det fotsoldatfokuserte i juli. Du kan se noen klipp av sistnevnte i traileren nederst.

Vi får dessverre ingen nye kart i august og september, men vil da i stedet kunne glede oss til henholdsvis en økning av maksnivå fra 50 til 500 og muligheten til å ha private kamper.

Deretter er det tid for et nytt kart igjen. Eller, nytt blir litt feil å si, for når Operation Underground slippes i oktober vil vi visstnok se at det er veldig inspirert av Operation Métro fra Battlefield 3.

Svenskene kunne også minne oss på at vi får et kart i Lofoten og et i franske Provence på et ukjent tidspunkt senere i år. Begge disse skal være skapt spesielt for de av dere som ønsker intense kamper på meget små kart, så det er bare å glede seg om du lengter etter kamper hvor du ikke får tid til å puste.

Den nyeste Firestorm-oppdateringen blir selvsagt ikke den siste, for i "midten av juni" skal det komme en ny oppdatering. Denne vil by på både nye våpen, spesielle skins, respawning med partnere, forbedringer av loot-systemet og matchmaking, samt inkluderingen av et nytt område kalt The Dome.

Det er ikke alt vi må vente på engang, for i dag har Battlefield V blitt en del av EA Access og Origin Access, mens PlayStation 4-spillere selvsagt må vente til tjenesten faktisk blir tilgjengelig der i juli.

Hva passer vel bedre enn å gå det til vi må vente lengst på etter å ha nevnt det med kortest ventetid? DICE var nemlig stille nok til å gi bittelitt informasjon om Chapter 5 også. Foreløpig må vi nøye oss med et dette vil ta oss til Stillehavet, hvor amerikanske og japanske soldater inntar to nye kart og en ny utgave av Iwo Jima. Siden turen går til steder nær vannet vil vi selvsagt også kunne vente oss noen nye kjøretøy og våpen.

Nærmere informasjon om de kommende oppdateringene skal komme nærmere lanseringene deres.

HQ
Battlefield V

Relaterte teksterLoading next content