Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Battlefield-veteran Lars Gustavsson jobber med et "nestegenerasjons nettskytespill av høy kvalitet"

Den tidligere Battlefield-legenden har grunnlagt et nytt utviklingsstudio.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lars Gustavsson, en person som jobbet i DICE og fungerte som kreativ leder av Battlefield i mange år, har nå kunngjort dannelsen av et nytt utviklingsstudio som jobber med et "nestegenerasjons online skytespill av høy kvalitet".

Studioet heter TTK Games, og Gustavsson fungerer som administrerende direktør og kreativ direktør. Han har fått med seg en rekke andre tidligere DICE-veteraner for å skape dette studioet. Disse personene inkluderer Daniel Berlin som senior lyddesinger, Vidar Nygren i rollen som CTO og teknisk direktør og Peter Hoyles som såkalt "art director".

Gustavsson sier følgende om TTK Games:

"For spillere definerer uttrykket 'Time to Kill' hvordan et skytespill føles og hvor raskt det spilles. Vi har gjort det til studionavnet vårt og en del av studiokulturen vår. For oss handler begrepet 'TTK' ikke bare om håndverket bak å finne den perfekte hastigheten eller umiddelbarheten i et spill - det handler om hvordan mennesker har drept tid gjennom spill i tusenvis av år. Gjennom hele karrieren min har jeg laget spill for å oppmuntre til lagarbeid, vennskapelig konkurranse og bruk av hodet og reflekser for å nå et mål og overliste motstanderen. Vi er lidenskapelig opptatt av videospill fordi vi mener det ikke finnes noen bedre måte å slå i hjel tiden på."

Utvikleren har allerede sikret seg betydelig finansiering og rekrutterer nå til en rekke hybrid- og Stockholm-baserte roller ettersom det er her utvikleren har hovedkontor.

Utover det får vi bare vente og se hva studioet leverer til slutt.

Battlefield-veteran Lars Gustavsson jobber med et "nestegenerasjons nettskytespill av høy kvalitet"


Loading next content