Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bayonetta 3

Bayonetta 3 aldersmerket av både PEGI og ESRB

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Etter fire års venting siden annonseringen i 2017 fikk vi endelig se Bayonetta 3 i høst i en lengre gameplaytrailer som også avslørte at det skulle slippes i 2022. Men siden har det vært veldig stille.

Heldigvis ser det ikke ut til at dette skyldes dårlige nyheter, da vi nettopp har fått et veldig godt tegn som tyder på at vi får mer informasjon ganske snart, og at en lansering ikke er langt unna. Det er den oppmerksomme ResetEra-brukeren Vestan som noterer at Bayonetta 3 nylig har blitt aldersmerket av både ESRB og PEGI.

Spillet har fått en "M"-klassifisering i USA av ESRB og "18" i Europa av PEGI på grunn av "Violence, Blood and Gore, Partial Nudity, Strong Language". Aldersklassifiseringer skjer som regel relativt nær selve lanseringen, så vi kan nok regne med å få vite mer i nær fremtid.

Bayonetta 3

Relaterte tekster

1
Bayonetta 3Score

Bayonetta 3

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Alles favorittheks er endelig tilbake, og hun er i toppform. Årets spill 2022 har ramlet over oss, påstår Tommy.

0
Bayonetta 4 tilsynelatende bekreftet

Bayonetta 4 tilsynelatende bekreftet

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som forventet har Bayonetta 3 fått en meget god mottakelse av både media og vanlige spillere, og det kan virke som om Platinum var klare over suksessen før spillet ble...Loading next content