Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bayonetta 3

Bayonetta-skaper: "Jeg står i evig gjeld til Nintendo"

Hideki Kamiya uttrykker stor takknemlighet for Nintendos engasjement for den populære actionserien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det originale Bayonetta ble utgitt på PS3 og Xbox 360, men det er Nintendo vi har å takke for at det i det hele tatt fikk oppfølgere ved at de hjalp til med finansieringen, og i 2014 ble Bayonetta 2 utgitt som en Wii U-eksklusiv.

Nå uttrykker Bayonetta-skaperen og PlatinumGames-visepresident Hideki Kamiya sin takknemlighet for Nintendos støtte i forbindelse med den nylige lanseringen av Bayonetta 3 på Nintendo Switch.

"Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg står i evig gjeld til Nintendo," forteller Kamiya til Famitsu (via Nintendo Everything).

Kamiya sier også i det samme intervjuet at Nintendo var meget støttende rundt utviklerens ønske om å konvertere de to første spillene i serien til Nintendo Switch, slik at hele serien nå kan spilles på samme plattform.

Bayonetta 3

Relaterte tekster

1
Bayonetta 3Score

Bayonetta 3

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Alles favorittheks er endelig tilbake, og hun er i toppform. Årets spill 2022 har ramlet over oss, påstår Tommy.

0
Bayonetta 4 tilsynelatende bekreftet

Bayonetta 4 tilsynelatende bekreftet

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som forventet har Bayonetta 3 fått en meget god mottakelse av både media og vanlige spillere, og det kan virke som om Platinum var klare over suksessen før spillet ble...Loading next content