Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Beat Saber

Beat Saber er endelig klart for PlayStation VR

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I juni fikk vi den fantastiske nyheten at Beat Saber var på vei til PlayStation VR. Dessverre kunne ikke Hyperbolic Magnetism og Beat Games si mer enn at spillet skulle komme før året var omme, men det viser seg at de ikke tøyer strikken veldig langt.

Nå kan de nemlig avsløre at Beat Saber lanseres til PlayStation VR den 20. november, og på toppen av det hele venter det en god del ekstra snadder som kompensasjon for ventetiden. Blant annet finnes det nå en kampanjemodus som lar oss teste ferdighetene i spesiell utfordringer, fem nye sanger, en rekke modifikasjonsmuligheter, nye sabler og en øvelsemodus som lar oss starte hvor vi vil i sanger for å lettere lære oss de vanskeligste sekvensene. Her er det bare å glede seg.

HQ
Beat Saber

Relaterte tekster

3
Beat Saber får multiplayer

Beat Saber får multiplayer

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Det populære VR-rytmespillet Beat Saber har fått en helt ny oppdatering som bringer multiplayer for første gang for opptil fire spillere. Multiplayer-kamper kan enten...

1
Facebook kjøper Beat Saber-skaperne

Facebook kjøper Beat Saber-skaperne

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Beat Games plasserte seg rett på spillkartet med Beat Saber i år, så mange har lurt på hva studioet vil finne på når de er ferdige med å gi oss mer innhold til det...Loading next content