Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Beat Saber

Beat Saber får multiplayer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Det populære VR-rytmespillet Beat Saber har fått en helt ny oppdatering som bringer multiplayer for første gang for opptil fire spillere. Multiplayer-kamper kan enten spilles privat eller offentlig, og spillere kan konkurrere mot hverandre med alle sangene tilgjengelig i spillet.

For å skille seg fra konkurrentene kan spillere nå tilpasse sine egne avatarer med diverse klær og hårsveiser. Det er også mulighet for å endre farge på sverdene og kubene som du slår i takt med musikken.

I tillegg til dette har en helt ny sang blitt tilføyet for å feire Halloween. Sangen heter "Spooky Beat" av Jaroslav Beck.

Ta en titt på traileren for multiplayer-oppdateringen i videoen øverst.

Beat Saber

Relaterte tekster

3
Beat Saber får multiplayer

Beat Saber får multiplayer

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Det populære VR-rytmespillet Beat Saber har fått en helt ny oppdatering som bringer multiplayer for første gang for opptil fire spillere. Multiplayer-kamper kan enten...

1
Facebook kjøper Beat Saber-skaperne

Facebook kjøper Beat Saber-skaperne

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Beat Games plasserte seg rett på spillkartet med Beat Saber i år, så mange har lurt på hva studioet vil finne på når de er ferdige med å gi oss mer innhold til det...Loading next content