Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Beat Saber

Beat Saber har solgt 1 million eksemplarer

Det rytmiske action VR-spillet har inponert virtual reality-samfunnet, og det gjenspeiler seg i salgstallene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Beat Saber er et VR-spill som har tatt verden med storm. Det mikser rytme-action med hurtig gameplay for å lage et ganske unikt produkt, og nå har den offisielle Twitter-kontoen til spillet avslørt at de har nå solgt 1 million eksemplarer. Dette stod det i innlegget:

"1 million sold copies is absolutely astonishing number for a VR game coming from a small indie studio. Now, we know it's possible and we'll keep pushing boundaries of VR even further. Thank you players for your love & support."

Har du prøvd spillet enda?

HQ
HQ
Beat Saber

Relaterte tekster

3
Beat Saber får multiplayer

Beat Saber får multiplayer

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Det populære VR-rytmespillet Beat Saber har fått en helt ny oppdatering som bringer multiplayer for første gang for opptil fire spillere. Multiplayer-kamper kan enten...

1
Facebook kjøper Beat Saber-skaperne

Facebook kjøper Beat Saber-skaperne

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Beat Games plasserte seg rett på spillkartet med Beat Saber i år, så mange har lurt på hva studioet vil finne på når de er ferdige med å gi oss mer innhold til det...Loading next content