Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Beat Saber

Beat Sabers første DLC kommer denne måneden

Beat Saber har vært ute til PlayStation VR i snart ett år og nå får det endelig mer innhold som vi kan bryne oss på allerede neste uke.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Beat Saber er blant de beste PlayStation VR-spillene. Det er morsomt, men relativt kort. Det blir det en forandring på allerede 14. mars når spillets første DLC lanseres med nye sanger som vi kan fekte til.

Det var på Beat Sabers egen Twitter det ble avslørt at den første musikkpakken er på vei. Men hvilke sanger som er inkludert sier de ikke noe om, men litt ny musikk i spillet kan ikke slå feil. Du kan laste ned sangene allerede torsdag neste uke.

Beat Saber

Relaterte tekster

3
Beat Saber får multiplayer

Beat Saber får multiplayer

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Det populære VR-rytmespillet Beat Saber har fått en helt ny oppdatering som bringer multiplayer for første gang for opptil fire spillere. Multiplayer-kamper kan enten...

1
Facebook kjøper Beat Saber-skaperne

Facebook kjøper Beat Saber-skaperne

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Beat Games plasserte seg rett på spillkartet med Beat Saber i år, så mange har lurt på hva studioet vil finne på når de er ferdige med å gi oss mer innhold til det...Loading next content