Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Beautiful Katamari

Beautiful Katamari til 360?

Computer says yes!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spillnettsiden Xboxic har kommet over noen mobilfotoer som sies å avbilde informasjon fra butikkdatabasen hos den amerikanske butikkjeden Blockbusters. På bildene står det tre spilltitler fra Namco Bandai; Beautiful Katamari, Warhammer: Mark of Chaos samt Ace Combat 6: Fires of Liberation (det siste er vanskelig å se takket være kamerablitsen). Alle tre titlener skal ifølge samme kilde slippes i høst.

Om vi så skal avgjøre hvor trolig det er med tanke på disse opplysningene stemmer, så kan vi begynne med å konstatere at Beautiful Katamari har blitt registrert som varemerke av Namco Bandai. Det merkelige er at Namco Bandai tok avskjed med serien i fjor, men kanskje er det slik at man slipper en slags høyoppløst samlingsspill til Xbox 360. Det føles fortsatt litt merkelig å slippe et Katamari-spill til Xbox 360 sånn helt plutselig etter to spill tll Playstation 2 og et til PSP. Ellers burde vel en Wii-versjon føles mer logisk. De andre spillene er selvsagte. Ace Combat selger bra i USA og der går Xbox 360 sterkt og har dessuten akkurat blitt bekreftet i det siste nummeret av Famitsu (en PS3-versjon nevnes ikke) mens Warhammer: Mark of Chaos er en konvertering av PC-spillet som ble lansert før jul i fjor og sikkert kan få noen å åpne lommeboken. Spørsmålet man må stille seg er hvorfor noen skulle fabrikkere disse opplysningene. Katamari er en stor spillserie for visse individer, men å komme med opplysninger om et nytt Katamari til Xbox 360 vekker ikke så mye oppmerksomhet. Hadde det handlat om Tekken 6 til Xbox 360, da hadde det føltes mer ut som om at dette ikke hadde vært sant.

Det gjenstår å se om dette stemmer, men er opplysningene korrekte, så virker det som om Namco Bandai gir Microsoft en økt støtte til høsten.

Beautiful Katamari

Relaterte tekster

Beautiful KatamariScore

Beautiful Katamari

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato lager rullekake, og ruller Katamarien sin helt til rulleteksten ruller. Og ruler med sin anmeldelse av rullespillet.Loading next content