Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Beautiful Katamari

Beautiful Katamari til X360

Nå eksklusivt til Microsofts konsoll

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ved X06 var det klart hvor Microsoft for øyeblikket bruker alle deres talenter, giganten gjør nemlig alt hva den kan for å friste de japanske utviklerne og dermed japanske forbrukere og det er begynt å gi resultater.

Siste eksempel er Namcos Beautiful Katamari som ble annonsert for noen måneder siden. Ifølge flere kilder på nettet er spillet nå eksklusivt til Xbox 360 (i hvert fall tidseksklusivt) som betyr at Microsoft sikrer seg enda ett spill som skal vende de japanske spillerne mot deres konsoll og forhåpentligvis sette gang i salget av maskiner.

Salget av Xbox 360-konsoller i Japan er nemlig faretruende lavt og det skyldes ikke minst den portefølje av meget vesterlandske spill som kan fås til maskinen. Men med spill som Beautiful Katamari, Lost Odyssey og Blue Dragon har firmaet kanskje noe på gang og vi i Gamereactor venter spent på om dette vil gi de resultatene Micorsoft forventer...

Beautiful Katamari
Beautiful Katamari
Beautiful Katamari

Relaterte tekster

Beautiful KatamariScore

Beautiful Katamari

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato lager rullekake, og ruller Katamarien sin helt til rulleteksten ruller. Og ruler med sin anmeldelse av rullespillet.Loading next content