Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Bekrefter Gears of War: Judgment

People Can Fly leder utviklingen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Før helgen kunne vi melde at et nytt Gears of War-spill er på vei. Seriens nyeste tilskudd bærer navnet Gears of War: Judgment, og vil utvikles av Bulletstorm-utvikleren People Can Fly.

Spillet vil fungere som en spin-off til den velkjente historien, og kommer ikke til å fokusere på Marcus Fenix og Dom Santiago. I stedet følger vi Damon Baird, Augustus Cole, Garron Paduk og Sophia Hendricks, som anklages for forræderi etter å ha stjålet utstyr og ikke hørt på ordre.

Gears of War: Judgment vil skille seg stort fra sine forgjengere, og utover en klassebasert flerspiller kan vi også forvente å se spillmodusen Overrun - en modus som kombinerer Horde og Beast.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om storspillet på mandag, når Microsoft holder sin E3-pressekonferanse klokken 18.30.

Gears of War 3
Gears of War 3

Relaterte tekster

Gears of War 3Score

Gears of War 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Gears of War er større, vakrere og mer spektakulært enn noensinne, og selv ikke en pinlig svak historie og få overraskelser kan hindre meg å anbefale dette...Loading next content