Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Syphon Filter: Logan's Shadow

Bend jobber ikke med Syphon Filter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Sonys svar på Metal Gear Solid, altså Syphon Filter, var en strøken spillserie full av sniking og beintøff action. Men nå er det åtte år siden vi så noe til spillserien (Syphon Filter: Logan's Shadow), og det har vært helt stille rundt alt som har hatt med Syphon Filter å gjøre.

Nå har det imidlertid kommet frem at studioet (SCE Bend) jobber med et "skikkelig, skikkelig kult spill" som ifølge visse kilder skal være det etterlengtede comebacket til Sony-spionene Gabriel Logan.

Dette har dessverre blitt avkreftet av en tidligere ansatt hos studioet, så nå er vi altså like langt.

Vi håper det er snakk om tåkelegging, splitt og hersk eller noe i den duren, for det hadde vært skikkelig, skikkelig kult med et gjensyn med Logan.

Syphon Filter: Logan's Shadow

Relaterte tekster

0
Bend jobber ikke med Syphon Filter

Bend jobber ikke med Syphon Filter

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Sonys svar på Metal Gear Solid, altså Syphon Filter, var en strøken spillserie full av sniking og beintøff action. Men nå er det åtte år siden vi så noe til spillserien...Loading next content