Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Madden NFL 22

Bengals vinner Super Bowl... ifølge Madden NFL 22

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Natt til mandag er det duket for Super Bowl. Etter en spennende sesong med flere overraskeler er det snart på tide å dubbe det beste NFL-laget igjen og nyte et makeløst show som også vanligvis inneholder mye annet interessant. Finalen spilles som du sikkert vet av Cincinnati Bengals og Los Angeles Rams.

Som tradisjonen tro i lang tid, har EA Sports kjørt en simulering av kampen i Madden NFL 22 for å forutsi hvilket lag som vinner og tar hjem både trofeer, ringer og Super Bowl-æren.

I en kort video viser de at Bengals vil ligge under 14-7 på slutten av første omgang, men at de i andre omgang vil kjempe seg tilbake til en jevn kamp, før et siste kjør får Bengals til å ta seieren i sluttsekundene med resultatet 24-21.

Du kan se prognosevideoen nedenfor for å høre selveste Marshawn Lynch fortelle om den kommende Super Bowl-kampen. Hvordan tror du selv det kommer til å gå?

HQ
Madden NFL 22

Relaterte tekster

1
John Madden er død

John Madden er død

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Amerikansk fotball er ikke akkurat en av de mest populære idrettene i Norge, så enkelte har nok lurt på hvorfor Electronic Arts sin spillserie heter Madden. I dag er det...Loading next content