LIVE
HQ
logo hd live | Final Fantasy XIV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Colin McRae: Dirt

   Benjamin Ward...

   Norgesmester i WRC!

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   I 2005 ble det arrangert et Norgesmesterskap i WRC og etter en meget spennende avslutning ble det kåret en Norgesmester. Han som kjørte fra alle og hadde de beste nervene var Benjamin Ward. Han kunne stikke av med meget fete premier og i dag skal vi så presentere denne sympatiske mannen fra Lunner på Hadeland.

   Navn: Benjamin Ward aka Benniz
   Alder: 18 år
   Bosted: Lunner på Hadeland
   Interesser: Fotografering, musikk, rally, bilspill
   Sivilstand: Student
   kjæreste: Ja
   Hva gjør du på lørdagskvelden: Bruker mest tid med dama, men øver også på Colin McRae: Dirt.
   Han håper: Å vinne NM i DiRT

   I årets NM i DiRT vil Benniz gi alt for å vinne og kjører for igjen å bli mester, men han har noen ganske harde konkurrenter å slå og disse må av veien før mannen fra Lunner kan løfte hendene i været å kåre seg til vinner. Han har allerede kjørt en kvalifisering som foregikk i Drammen og hvor han selvsagt klarte å gjennomføre med glans. Men Benjamin sier at det ligger mye trening i å kjøre bra og krever en god del tålmodighet.

   Som en av de heldige, har han også fått seg en rallytur med Henning Solberg og dette var i følge han en unik opplevelse. Turen med Henning foregikk på Gol i naturskjønne omgivelser.

   Vi fikk også spurt Benjamin om han hadde noen gode råd til de av dere som skal være med på NM i DiRT og da sa han følgende:

   Tren mye og du bør ha kjørt en god del bilspill fra før. Du bør analysere banene med tanke på hvor svingene kommer, hvor kan man få mest fart og hvor må man passe seg. Varriert trening, kjør alle delene i spillet slik at man ikke blir tatt på senga med noe man ikke har prøvd før. En annen viktig ting - drikk mye vann (selv om der fører til noen turer på do), for kjøringen kan bli veldig intens og med veske innabords sørger for å holde deg i bedre konsentrasjon.

   Benjamin synes at spillet Colin McRae: Dirt passer godt til NM-konkurransen i år, men helst ville han ha kjørt et Norgesmesterskap i Richard Burns Rally som i følge han (og undertegnede) er det beste rallyspillet til dags dato. Mens Colin McRae: Dirt er semisimulator, så er Richard Burns Rally en real simulator som krever mye av sjåføren.

   Selvsagt spurte vi Benjamin om hvilke andre spill han likte, så svarte han at de mest spilte er bilspill, men har også lekt fornøyelsespark-sjef i Rollercoaster Tycoon-spillene. Han har også kjørt en god del Gran Turismo og likte Need for Speed: Hot Pursuit veldig godt.

   Som vi nevnte innledningsvis så liker Benjamin å fotografere og hvis du går inn på nettsiden hans: www.rallybilder.net, så vil du se noen av hand heftige fotografier og da mest av rallybiler i vill fart bortover en støvete grusvei eller på knusktørt snøføre.

   Vi i Gamereactor vil ønske Benjamin lykke til og håper på at han i år vil gjøre det godt i NM i DiRT.

   Føler du deg bitt av basillen og vet at du kjører godt i Colin McRae: Dirt, så er det bare å kaste seg på lasset. Kanskje er det du som sitter i finalen og kjører mot regjerende Norgesmester i rally.

   Her er det videre opplegget for konkurransen:

   12. okt. 2007 14:00 - 19:00 Expert Stormarked Drammen
   12. okt. 2007 14:00 - 19:00 Expert Hamar
   19. okt. 2007 14:00 - 19:00 Expert Bonus Sarpsborg
   19. okt. 2007 14:00 - 19:00 Expert Stormarked Forus
   19. okt. 2007 14:00 - 19:00 Expert Stormarked Sørlandsparken
   26. okt. 2007 14:00 - 19:00 Expert Bonus Fana
   26. okt. 2007 14:00 - 19:00 Expert Bonus Alnabru
   26. okt. 2007 14:00 - 19:00 Expert Bonus Tiller

   Vi ønsker alle våre lesere som ønsker å delta lykke til og ikke glem at det er meget heftige premier med høy affeksjonsverdi det står om, samt mye ære og berømmelse. Kanskje blir det ögså en tur til Gol med tur sammen med Henning eller Petter Solberg...

   Nedenfor ser du bildet av unge lovende Benjamin - Benniz og blant annet to av sine heftige fotografier!

   Colin McRae: Dirt
   Colin McRae: Dirt
   Colin McRae: Dirt

   Relaterte tekster

   Colin McRae: DirtScore

   Colin McRae: Dirt

   ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

   Colin McRae-serien har en lang og stolt fortid bak seg som rally-spillenes ukronede konge, men har det nye fokuset på alternativ racing ødelagt den klassiske formularen?   Loading next content