Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Berserk and the Band of the Hawk

Berserk til vesten tidligere enn ventet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tilbake i juni avslørte utvikler Omega Force og utgiver Tecmo Koei at de jobbet med et spill basert på manga-serien Berserk. Samtidig la de frem at den vestlige lanseringen ville bli i løpet av 2017, men nå viser det seg at oversettingen går raskere enn antatt.

Faktisk har de korrigert planene nokså kraftig, slik at den vestlige lanseringen blir derfor allerede denne høsten. For øvrig lover Omega Force også at dette blir deres mest voldsomme spill noensinne, og hvis du lurer på hva det vil si kan du forsøke å se for deg Dynasty Warriors-spillene bare med mye mer blod involvert.

Takk, VG247.

HQ
Berserk and the Band of the Hawk

Relaterte tekster

1
Her er fiendene i Berserk

Her er fiendene i Berserk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Berserk er det neste spillet fra Dynasty Warriors-studioet Omega Force. Det er basert på mangaen med samme navn, og Omega lover at dette vil bli deres blodigste og mest...

2
Her er den første teaseren for Berserk

Her er den første teaseren for Berserk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For et par dager siden kunne vi lese ryktene om at Omega Force skulle annonsere et nytt spill på E3, og at det mest sannsynlig ville handle om Berserk. Nå vet vi at det...Loading next content