Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout

Bethesda annonserer Fallout Anthology

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om snaue fire måneder skal Bethesda Softworks slippe det veldig etterlengtede Fallout 4 til PC, Playstation 4 og Xbox One. Hvis du er en av dem som ikke har gjort deg kjent med spillserien ennå, kan utvikleren gjøre det litt enklere for deg. De har nemlig annonsert samlingen Fallout Anthology, og den skal slippes eksklusivt til PC 2. oktober.

Dette er en samling med Fallout-spill som leveres i en lekker boks (som passende for serien ser ut som en atombombe). Her finner du Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3: Game of the Year Edition og Fallout: New Vegas Ultimate Edition. Foreløpig har vi ikke fått vite noen pris på herligheten, men studioets Pete Hines forteller på Twitter at den vil komme i begrenset opplag.

Fallout

Relaterte tekster

3
Bethesda annonserer Fallout Anthology

Bethesda annonserer Fallout Anthology

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Om snaue fire måneder skal Bethesda Softworks slippe det veldig etterlengtede Fallout 4 til PC, Playstation 4 og Xbox One. Hvis du er en av dem som ikke har gjort deg...Loading next content