LIVE
HQ
logo hd live | The Rogue Prince of Persia
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   The Elder Scrolls V: Skyrim

   Bethesda krtiseres for å ta 679 kroner for Skyrim: Anniversary Edition på Switch

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Det spøkes ofte om hvor mange ganger Bethesda kommer til å gjenutgi The Elder Scrolls V: Skyrim, for det har skjedd latterlig mange ganger, og det virker ikke som at de har tenkt til å gi seg. Nylig skjedde det igjen, da Anniversary Edition fra i fjor til slutt ble utgitt på Nintendo Switch også, men mange reagerer på prisen.

   Denne nye utgaven tilbyr litt flere oppdrag, rustninger og våpen samt en overlevelsesmodus, og har som sagt vært tilgjengelig siden i fjor på PlayStation, Xbox og PC. Men denne Switch-utgaven koster hele 70 dollar, eller 679 kroner på den norske eShopen. For de uinnvidde har dette blitt normal markedspris for nye såkalte "next-gen-spill", men det kan du på ingen måte kalle verken Skyrim eller Switch.

   Faktisk er dette den dyreste versjonen av spillet noensinne, og dette har blant annet Kotaku påpekt i en artikkel som har gått viralt og ført til et hav av memes på ulike plattformer.

   The Elder Scrolls V: Skyrim

   Relaterte tekster   Loading next content